A 2021-es IVK-t hibrid módon rendezzük meg.

De mit is jelent ez?

A vezetőképző összes előadását (sufnikat, műhelyeket, igehirdetéseket) előre felvesszük, majd a képzés napjain, március 19-20– án élő streammel közvetítjük számotokra.

Lesznek olyan részei a képzésnek, melyek teljesen élő kapcsolódást biztosítanak: ilyenek lesznek a kerekasztal beszélgetések, ahol a beszélgetőpartnerek Zoom segítségével fognak rendelkezésetekre állni, hogy a beérkező kérdéseiteket megválaszolhassák.

Valamint olyan műhelyeken is részt vehettek majd, ahol a műhelyvezető szintén ott lesz veletek ‘real time’, hogy a hallottak feldolgozása és a reflektálás megtörténhessen.

És mitől lesz még ennél is hibridebb?A járvány helyzet alakulásának függvényében, szeretnénk olyan IVK Offline Pontokat létrehozni országszerte, ahol kisközösségekben találkozhattok, meghallgathattok, feldolgozhattok egy-egy előadást közösen.

Terveink szerint lesz minimum olyan nagy IVK Offline Pont, melyek közül egy közel esik hozzád, hogy az IVK regisztrációs csomagot és a meglepetéseket át tudd venni, de reméljük, hogy sok-sok kisebb Offline Pont is létrejöhet, ahol át tudjátok élni a kapcsolódás, az inspirálódás és egymás támogatásának élményét.