Az IVK az ifimunka minden résztvevőjének szeretne megfelelő szintű képzést nyújtani. Akár vidéki vagy városi, abszolút új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású munkatárs vagy, találsz magadnak megfelelő programot!

Az IVK legfőbb céljai a következők:

Motiválni az ifjúsági misszióban szolgálókat lelki és szakmai értelemben egyaránt.

Elérni az ifjúsági munka minden résztvevőjét – legyen kezdő, haladó vagy már tapasztalt ifivezető.

Frissítő ponttá válni, ahol az ifivezetők kiszakadnak a hétköznapok rutinjából, hogy felfrissüljenek, feltöltődjenek, növekedjenek lelkileg és szakmailag egyaránt.

Minőségi képzést biztosítani azáltal, hogy gondoskodunk a referenciák alapján meghívott előadói csapatról, az igényes eszközök és körülmények biztosításáról, valamint az innovatív segédanyagokról.

Találkozási ponttá válni, ahol lehet egymástól tanulni, szemléletet formálni, hálózatokat építeni, terheket megosztani és kapcsolatokat kialakítani azáltal, hogy találkozunk és megismerjük egymást.

Lehetőséget adni a lelki töltődésre Jézus az, aki egyedül képes átformálni, megújítani, vezetni bennünket. Ő az, aki a képzésünk középpontjában van és szeretnénk teret engedni annak, hogy mindannyian töltekezzünk a vele való közösségben.