Te minek tudsz úgy igazán örülni?

Mit jelent számodra egyáltalán ez a szó: ÖRÖM

Az elmúlt év során tényleg átértékelődött mindannyiunk számára az öröm fogalma. Voltak dolgok az életünkben, amelyeket teljesen természetesnek és hétköznapinak vettünk – mint pl. maszk nélkül levinni a szemetet, vagy belépni egy edzőterembe, egy jól eső kézfogás a barátokkal…stb.

Ezek mára teljesen megváltoztak, manapság már semmi sem olyan magától értetődő. S minekutána legközelebbi és leggyakrabban látott barátunkká a számítógépünk avanzsált, ezzel együtt az is átértékelődött bennünk, hogy minek tudunk egyáltalán örülni. Örülni a körülményektől függetlenül. Örülni annak ellenére – vagy inkább azzal együtt –, hogy megváltozott körülöttünk a világ és talán változtunk mi is.

Az idei IVK más, mint az eddigiek. Amit eddig természetesnek és alapnak vettünk – hogy gumicukorral üdvözlünk titeket a buszmegállóban, hogy több százan egy helyen együtt éneklünk, hogy bent ülünk a zsúfolt műhelyeken, ahová mindig minimum háromszor annyian akartak bemenni, mint amekkora a terem befogadóképessége volt –, nos, ezek már nem is annyira magától értetődő dolgok. És mégis van okunk az örömre! Az biztos, hogy az IVK szervező csapata igazán örül annak, hogy a tavalyi elengedés után, idén máshogy, máshol, másképp, de sikerül létrehozni egy olyan IVK-t, ami a Te örömödre is szolgálhat.

A kérdés csak az: Te készen állsz az örömre?

Ha igen, kattints, és regisztrálj!