Miért van szükség előzetes regisztrációra egy online konferencián?
És miért fizessek egy online konferenciáért?

Teljesen más érzést és élményt nyújt az, hogyha a közösség részeként vagy jelen a hétvége során.

Hogy lehetséges mindez?

Mert bár az online jelleg ugyan lehetővé teszi, hogy az előadásokat meghallgasd – akár később is -, ám a hibrid-rendszer pedig kiváltképp arra hivatott, hogy jelenidőben, kérdések, és beszélgetések mentén közös gondolkodásra, elmélyülésre sarkallják a résztvevőket.

Lesznek olyan dolgok, melyek nem átélhetőek utólag, akár egy youtube-videó megnézése kapcsán:

  • interaktív műhely-beszélgetések,
  • mentori beszélgetések,
  • online-expo, ahol megismerkedhetsz különböző ifjúsági missziós szervezetek munkájával, és segédanyagaival.

Említettük, hogy lesznek IVK Offline Pontok is, melyek ugyancsak a közösségi élmény létrejöttét szeretnék majd – még a járványhelyzet ellenére is – a lehető leginkább segíteni.

Az IVK Nagy Offline Pontokon – mely a jelentkezők földrajzi eloszlása alapján meghatározott négy-öt nagyobb városban található majd – lesz lehetőség a regisztrációs csomagot 🛍 és az ajándékokat átvenni. Ezeket a helyszíneket az IVK szervezőcsapata jelöli ki, és a résztvevőket tájékoztatja, hogy melyik Pont van hozzájuk legközelebb.

Továbbá lesznek IVK Kis Offline Pontok is, melyek olyan gyülekezeti termek, templomok, közösségi terek, akár lakások lesznek, ahol az IVK résztvevők kiscsoportokban jelen tudnak lenni. Minden ilyen kis Offline Pontnak van egy helyszíni felelőse, aki koordinálja az oda érkezőket, felelősséget vállal a közvetítésért és a hangulatért. A kis Offline Pontok alapvetően alulról szerveződnek, de a szervező csapat minden segítséget megad a megfelelő helyszínek kialakításához.

És végezetül arra is törekszünk majd, hogy legyen olyan közösségi kapcsolódási terület az online térben is, amely lehetőséget biztosít a képzésen kívül is közös beszélgetésekre, időtöltésre, imádkozásokra.

Szóval, látjátok, megéri jelentkezni, hogy ki ne maradjatok egy nem mindennapi élményből!

Jelentkezési határidő: február 7.