Benned

gyönyörködöm

2024 | MÁRCIUS 22-24.

Az ifimunka minden résztvevőjének szeretnénk megfelelő szintű képzést nyújtani. Akár vidéki vagy városi, abszolút új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású munkatárs vagy, találsz magadnak megfelelő programot.

Támogass minket

Az Ifjúságépítők csapatának célja, hogy az ifi munka minden résztvevőjét segítse és támogassa képzésekkel, legyen az új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású vidéki vagy városi szolgáló. Ha számodra szimpatikus ez a szolgálat, akkor arra kérünk, hogy támogass minket!
Három lehetőség közül választhatsz:

Imádkozz értünk!

Önkénteskedj!

 

Adományozz!

 

Visszajelzések

Jól megszervezett, profin átgondolt és hiteles volt a számomra. Nagyon sokat kaptam az elmúlt két napban, köszönöm ,hogy Isten rajtatok keresztül erősített, tanított, szeretetet adott és megnevettetett.

Nehéz volt választani a jobbnál jobb témákból, mert párhuzamosan zajlottak a programok. De amúgy minden szuper volt és még egyszer köszönöm a lehetőséget!

 

Nagyon színvonalas képzésen vehettünk részt, a forma, a tartalom, a zenés dicsőítés és minden egyéb nagyon jól lett kivitelezve.

Hálás vagyok, hogy évek óta megújuló és színvonalas képzést szerveztek. Számomra óriási feltöltődést jelent és egész évben kitartó lendületet kapok. Az első képzés óta jelen vagyok és évről évre izgatottan várom a hétvégét.

Nagyon inspiráló és felemelő volt a hangulat. Szerintem óriási bátorítás.