Kötelező a regisztráció?

Az eseményen csak regisztrált, védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek részt. A részvétel jelentkezési sorrendben történik, a résztvevők száma limitált.

Kötelező az oltási igazolvány?

Szeretnénk egy olyan rendezvényt, ahol egy járvány helyzetben a legmagasabb szinten védeni tudjuk a résztvevőket a rendelkezésre álló eszközökkel. Ezért az idei Ifivezető Képzésen érvényes oltási igazolvánnyal, vagy 72 óránál nem régebbi érvényes negatív PCR teszttel lehet részt venni. Oltási igazolvány mit is jelent: itt olvashattok róla

Mikor érvényes a jelentkezés?

A jelentkezés csakis átutalással együtt érvényes, amennyiben az átutalás 48 órán belül nem érkezik meg, a jelentkezést értesítés nélkül töröljük.

Tudok kérni segítséget? Van ösztöndíj?

Ne búsulj. Ha bármi miatt nehézséget okoz kifizetni a részvételt, bátran kérj támogatást. Ösztöndíj rendszert hoztunk létre, melyre bárki pályázhat. A pályázó mentesül részben vagy egészben a konferencia díja alól. Az ösztöndíj viszont azt jelenti, hogy neked pályáznod kell, a kérvényed pedig elbírálásra kerül.

Az a vágyunk, hogy mindenki el tudjon jönni, akit érdekel a képzés. Nem szeretnénk, ha ennek a pénz lenne az akadálya, ezért oldjuk meg közösen!

Miért szükséges a költség hozzájárulás?

Kérünk mindenkit, hogy amennyiben lehetséges, a befizetett díjat ne Ti, hanem a gyülekezeteitek fedezzék, mivel a szolgálatot is a gyülekezeteitekért, az Egyházért, s Jézusért végzitek. Az igényes ifjúsági szolgálatba kifizetődő befektetni.

Minden évben megpróbálunk támogatókat keresni, hogy a részvételi díjat csökkenteni tudjuk. Ez adja meg az Önköltséges formát, de azt szeretnénk, hogy még ez se jelentsen akadályt, így támogatói részvételi csomagokat is meghirdetünk, amikkel a résztvevők tudják a többi résztvevőt támogatni.

Mikor kezdődik?

Az idei IVK március 18-19-én lesz. Pénteken 15:30-tól, szombaton pedig 8:30-tól várunk benneteket.

Milyen programok leszenk?

3 főelőadás, 16 sufni, 12 műhely, 4 story telling, 4 kerekasztal, expo, ima, dicsi és sok meglepetés.

Hol tudok megszállni?

A részvételi díj nem tartalmazza a szállást és nem is tudunk biztosítani a képzés résztvevőinek, de szeretnénk segíteni szállást találni! Kérünk, hogy írj nekünk!

Hol tudok étkezni?

Az étkezéseket se tartalmazza a részvételi díj, de a képzés füzetében mindig összegyűjtjük az általunk ajánlott, a helyszínhez közel lévő lehetőségeket. Idén az iskola ebédlőjében van lehetőségünk ebédet is fogyasztani, ennek a költsége nincs benne a regisztrációs díjban. Abbennyiben élnél ezzel a lehetőséggel kérlek jelezd felénk a regisztráció során. Ha elfelejtetted, írj nekünk bátran

Ha csak egy nap tudok menni?

A jegy mindkét nap programjain való részvételre jogosít, és nem válik kedvezményessé akkor sem, ha csak az egyik napon tudsz részt venni. Ha már elutaltad a költséghozzájárulást, de mégsem tudsz eljönni a képzésre, sajnos nem tudjuk visszautalni az összeget.

Van még kérdésed?

Szeretnénk minden résztvevőnek segíteni, amiben tudunk. Írd meg nekünk kérdéseidet a Kapcsolat oldalon.