ÚJ(RA)
ALAPOK

2022 | MÁRCIUS 18-19.

Regisztráció

Regisztrálj minél hamarabb az eseményre, nehogy lemaradj!

Részvételi díjak

Különböző részvételi díjaink között találsz támogatott és támogatói formát is ösztöndíjunk mellett!

Helyszín

Nézd meg, hogy idén milyen helyszínen lesz a képzés!

Mi is az IVK?

Most jönnél először a képzésre, de még nem tiszta minden? Nézz körül itt!

ÚJ(RA) ALAPOK

Új időszámítás kezdődik az ifi munkában.
Csatlakozz! Új alapokra van szükség az ifi munkában a járványhelyzet után. Új alapokra, új tervekre, új ötvözésekre, új szolgálókra, új szokások kialakítására van szükség a fiatalok megszólítása és kísérése érdekében. Egyben újra az alapra van szükségünk, Jézusra, aki a sarokkő, a szőlőtő, akiből új életünk fakadhat. Új időszámítás kezdődik. De ezt az újat csak akkor tudjuk elkezdeni, ha a legrégebbit felfedezzük és Ő benne újulunk meg, Jézus Krisztusban.

“Újbort sem tölt senki régi tömlőbe, mert az újbor szétrepesztené a tömlőt, és kiömlene, sőt a tömlő is tönkremenne.” Lk 5,37

Mi is az IVK?

2022. március 18-19-én, ötödik alkalommal rendezünk kétnapos, intenzív tréninget az ifjúsági munka minden résztvevője számára. Az ifimunka minden résztvevőjének szeretnénk megfelelő szintű képzést nyújtani. Akár vidéki vagy városi, abszolút új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású munkatárs vagy, találsz magadnak megfelelő programot. 

Egy név – két képzés

Ha még több képzés érdekel és jobb ifivezetővé szeretnél válni, akkor jó szívvel ajánljuk az Exodus 5 hétvégés tanítványság fókuszú képzését. A képzés két szintes, gyakorlati és bibliaközpontú. Teljes szívünkből ajánljuk őket, mint akikkel mi magunk is együttműködünk.

Köszöntő

Az elmúlt időszak sok mindent hozott magával. A világ körülöttünk folyton változik és újabb kihívások elé állít bennünket. De mit is kezdjünk ezekkel a helyzetekkel? Volt idő, amikor csak online térben kapcsolódhattunk egymáshoz, és ennek is nagyon tudtunk örülni. Most végre ifin szemtől szembe is találkozhatunk egymással. Beszélgethetünk, kirándulhatunk, közösségben lehetünk, énekelhetünk, meg persze maszkot is hordhatunk. Nem tudjuk, hogy meddig tart ez az időszak, és mikor lesz, az, hogy ismét váltanunk kell. 

Vezetőként úgy látom, hogy ilyen helyzetekben szükséges újra visszatérni az alapokhoz, Jézushoz, aki maga a szőlőtő. Hiszen mi, akik a szőlővesszők vagyunk a szőlőtőkéből kapjuk a gyümölcsterméshez szükséges táplálékot. Szükségszerű újra és újra megújuljunk az Igében, Krisztusban, megerősítve ezzel azt, hogy kik is vagyunk, miben hiszünk, mi a szolgálatunk, mi az elhívásunk, hogy felfrissülve, megerősödve szembe tudjunk nézni az előttünk álló kihívásokkal. Ezek, az  alapok megerősítése mellett új tervek és módszerek kialakításának szükségességét hívják elő. Az idei IVK-t ennek jegyében szervezzük. Szeretnénk, ha ez egy találkozási pont lenne minden ifiszolgáló számára, legyen az kezdő vagy haladó, ahol mindannyian megújuljunk a szolgálatban, hogy a régi és új szolgálók együtt építsük Isten országát. 

Kasza Edina Tímea
főkoordinátor 

Támogatóink

Támogatóink listája tovább bővül majd!

Helyszín

Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium

1223 Budapest, Rákóczi út 17-21.

Csapatunk

– A vezetőség –

Ablonczy Áron

Andy Oatridge

Balázs André

Kasza Edina Tímea

Szidoly Roland

Szolgálók –

Sonkoly Anna
kommunikációs

Uri- Kovács Dániel
grafikus

Uri-Kovács Zsolt
termékekért felelős munkatárs

Pálfi Lóránt
pénzügyi
koordinátor

NE MARADJ LE EZEKRŐL!

Kérdésed van?


Nézd meg a gyakran ismételt kérdéseinket, ott meglelheted!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha sehol se találsz választ!