Hello!

Örülünk, hogy erre tévedtél és velünk szeretnél tartani az IVK 2022-es képzésén! A regisztráció 2022. január 7. 17.00 órától február 10. 00:00-ig tart.

Töltsd ki a lenti űrlapot, kövesd az utasításait és találkozunk március 18-19-én!

Vess egy pillantást a helyszínre is!

Ha már kitöltötted…

Ha kértél ebédet: 1100 Ft / fő, amit a regisztrációs díjjal együtt kell befizetni előreutalással. A regisztrációs díj ennek árát nem tartalmazza, tehát ezt az összeget azon fölül kell fizetni. Ha számlát kérsz a befizetésről, akkor az ebédre befizetett összeg is rajta lesz a számlán.

Jelentkezésed a regisztrációs díjad elutalásával válik véglegessé.

Közlemény: IVK 2022 regisztrációs díj –
Számlaszám: 10700567 – 72253036 – 51200002
Kedvezményezett: Ifjúságépítők Alapítvány

A részvételi díjakról további információkat találsz az oldalunkon.

Ösztöndíj

Amennyiben a költséghozzájárulás kifizetésében nem tud támogatni a gyülekezeted és neked is nehézséget okoz a kifizetése, ezt jelezd nekünk, mert van lehetőség ösztöndíjra pályázni!

További fontos információk

A regisztrációs díj beérkezésének határideje a jelentkezési határidő után 24 óra, azaz 2022. február 11-a nap vége! Amennyiben eddig az időpontig nem érkezik be az átutalás, a jelentkezést lemondottnak tekintjük és töröljük.

Hangsúlyozottan kérünk Benneteket, hogy amennyiben lehetséges, a regisztrációs díjat NE TI, hanem a gyülekezeteitek fedezzék, mivel a szolgálatot is a gyülekezeteitekért, az Egyházért s Jézusért végzitek. Az igényes ifjúsági szolgálatba kifizetődő befektetni.

Egy utalás során több ember regisztrációs díját is befizetheted (csoport), de kérünk, minden esetben TÜNTESD FEL AZ ÖSSZES RÉSZTVEVŐ NEVÉT a közleményben (ha nem fér el a közleményben, akkor vedd föl velünk a kapcsolatot). Az utalás során elengedhetetlen, hogy beírd a közleménybe az alábbi adatokat, hogy tudjuk kihez tartozik a befizetés.

Regisztrációs díjat nem áll módunkban visszautalni akkor sem, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudsz részt venni a képzésen.

Mit csináljak addig?

Ifjúságépítő blog

szakmai oldal ifivezetői tartalmakkal

Ifi Ambulancia

azonnali online segítő hálózat ifivezetők számára

YouTube csatorna

archívum a képzések videó és hangfelvételeiből

Képezd magad!

nézz körül, milyen oldalakat ajánlunk mi!